* B&B "Ut Boerenhuusie"

 

B&B  “Ut Boerenhuusie” (zonder ontbijt)

 

KLIK–> https://www.texel.net/nl/accommodatie/b_en_b_paardenhotel_texel_4656/ <—KLIK

 *** Wij verhuren vanaf 2 nachten ***

Ligging:
Onze boerderij grenst aan het prachtige Hoge Berg gebied. U kunt ons vinden op 3 km afstand van de Texelse boot. Op 1 km afstand ligt de waddenzee, 2,8 kilometer verderop liggen de dichtstbijzijnde winkels (Den Burg)

 

Indeling:
Kamer met zitje en houtkachel (hout kunt u bij uw reservering bijboeken) , eethoek en keuken. (Let op: Er is geen gasfornuis aanwezig , in een b&b is een gasfornuis niet toegestaan)  

Open trap naar de 1e verdieping waar 2 slaapkamers zijn.

2 slaapkamers met tweepersoonsbed (180 x 200), de bedden zijn bij aankomst opgemaakt. Douche en toilet bevinden zich op de benedenverdieping.
In de keuken  staat een Senseo apparaat, waterkoker, eierkoker, combi magnetron ,koelkast en vriezer en servies. Tevens is er koffie, thee, peper en zout, keukenrol, toiletpapier, afwasmiddel, handzeep ,vaatdoekjes, /keukendoeken aanwezig ook liggen er handdoeken en staat er douchegel en shampoo voor u klaar.

 

Extra’s:
Voor de kinderen staat er op het terrein een grote trampoline en een klimtoestel met schommel en glijbaan.

Er lopen kippen, , konijnen/cavia’s , ezels en paarden rond op ons erf.

De bus stopt op 50 meter loopafstand.

U kunt in overleg gebruikmaken van een grote gas BBQ.

Bijzonderheden:
U heeft de mogelijkheid om uw paard mee te nemen, zodat baas en paard samen het ultieme Texelgevoel kunnen beleven. U kunt paardenboxen (inclusief weidegang) of alleen weidegang tijdens uw reservering bijboeken.

LET OP: Tijdens paardenevenementen zoals SGW, SMW en het Texelweekend is het huren van een paardenbox alleen in overleg mogelijk.

Jongeren alleen toegestaan na telefonisch overleg VVV Texel (indien akkoord dan dient u € 200 borg contant te voldoen bij sleutelafgifte dat geldt alleen bij jongeren)

 

“Ut Boerenhuusie” is een B&B zonder ontbijt.

 

*Niet roken

*Geen huisdieren toegestaan.

*maximaal 4 personen er is geen plaats voor een extra bed. (uitgezonderd van een babybedje die kunt u bij uw reservering bijboeken)


U kunt het huisje boeken via
www.texel.net en dan zoeken op accomodatienummer 4656 of door rechtstreeks op onderstaande link van VVV Texel te klikken.

KLIK—> https://www.texel.net/nl/accommodatie/b_en_b_paardenhotel_texel_4656/ <—KLIK

Daar ziet u de actuele boekingsdatums die nog beschikbaar zijn.

gemeente registratienummer: 0448 833F 3A36 DC7A C7E1